Έχουμε όλες τις λύσεις για εσάς!

Έπιλέξτε από τα προγράμματα ομαδικής ασφάλισης υγείας, ομαδικής ασφάλισης ζωής, ομαδικά συνταξιοδοτικά προγράμματα, προσωπικού ατυχήματος ομάδων και ασφάλειας επαγγελματικού ταξιδίου My Travel Business.


Ανθρώπινο Δυναμικό

Οι άνθρωποι αποτελούν πάντα τον πυρήνα της φιλοσοφίας αλλά και της λειτουργίας μιας επιχείρησης ή ομάδας. Όσο μεγαλύτερη σιγουριά και ασφάλεια αισθάνονται, τόσο πιο εγγυημένο θα είναι το μέλλον και η πορεία της. Στόχος μας στην Allianz είναι να σας δώσουμε τις ιδανικές λύσεις τόσο για τις δικές σας απαιτήσεις όσο και για τις ανάγκες των ανθρώπων σας.

Οι άνθρωποι στον πυρήνα της φιλοσοφίας μας!

Ομαδική Ασφάλιση Υγείας

Ο υψηλός ιατρικός πληθωρισμός και η αδυναμία πλήρους κάλυψης των εξόδων από τα κρατικά ταμεία ασφάλισης, καθιστούν ολοένα και πιο δυσβάστακτο το κόστος των υπηρεσιών υγείας για τους εργαζομένους. Στην Allianz, σας προσφέρουμε προγράμματα, τυποποιημένα ή εξατομικευμένα, με ευέλικτα χαρακτηριστικά για να επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες των εργαζομένων σας, αλλά και στον προϋπολογισμό σας.

Παγκόσμια τεχνογνωσία Βαθιά κατανόηση της ελληνικής πραγματικότητας!

Έχετε τη δυνατότητα:
Επιλογής προγράμματος, με γνώμονα τη θέση νοσηλείας.
Προσθήκης πρόσθετης κάλυψης εξόδων εξωνοσοκομειακής περίθαλψης.
Προσθήκης κάλυψης εξαρτωμένων μελών.
Επιλογής διαφορετικών προγραμμάτων για διαφορετικές ομάδες εργαζομένων.

Επικοινωνήστε πατώντας εδώ για να δείτε ποιο πλάνο σας ταιριάζει.

Ομαδική Ασφάλιση Ζωής

Η ζωή που θέλουμε είναι γεμάτη αλλαγές! Το δικό μας σπίτι, μία καινούρια δουλειά, τα πρώτα βήματα για τη δική μας οικογένεια. Μερικές φέρνουν επιπλέον ευθύνες, ενώ άλλες έχουν ως επακόλουθο την αλλαγή των οικονομικών μας προτεραιοτήτων. Στην Allianz καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικές είναι οι στιγμές αυτές. Γι' αυτό σχεδιάζουμε προγράμματα, τυποποιημένα ή εξατομικευμένα, για να επιλέξετε εκείνο που θα εξασφαλίσει καλύτερα τους εργαζόμενους της επιχείρησής σας και τα μέλη των οικογενειών τους από οποιοδήποτε απρόοπτο γεγονός μπορεί να προκαλέσει δυσβάστακτη οικονομική επιβάρυνση.

Η ζωή είναι ωραία, αλλά πάντα απρόβλεπτη!

Επικοινωνήστε πατώντας εδώ για να δείτε ποιο πλάνο σας ταιριάζει.

Ομαδικό Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα

Οι δημογραφικές και μακροοικονομικές εξελίξεις, σε συνδυασμό με τη μη βιωσιμότητα του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης, κάνουν πιο επιτακτική από ποτέ την ανάγκη ενός σύγχρονου συνταξιοδοτικού προγράμματος που θα βοηθήσει τους εργαζομένους σας να δημιουργήσουν ένα συνταξιοδοτικό κεφάλαιο.

Επενδύστε στο μέλλον του ανθρώπινου δυναμικού σας!

Η Allianz, ως ο πλέον αξιόπιστος πάροχος συνταξιοδοτικών και αποταμιευτικών λύσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, προσφέρει σύγχρονες λύσεις συσσώρευσης κεφαλαίου με εισφορές εργοδότη ή/και εργαζόμενου. Eσείς μπορείτε να επιλέξετε:
Το ποσοστό Εισφορών
Το ποσοστό Αναλογίας Εισφορών μεταξύ εργοδότη και εργαζομένων
Την Επενδυτική Στρατηγική

Επικοινωνήστε πατώντας εδώ για να δείτε ποιο πλάνο σας ταιριάζει.

Προσωπικό Ατύχημα Ομάδων

Έχοντας πολυετή πείρα στην Ομαδική Ασφάλιση, έχουμε σχεδιάσει πλήρη πακέτα ασφαλιστικών καλύψεων ατυχήματος για ομάδες άνω των 10 ατόμων με κοινά χαρακτηριστικά.

Λειτουργούμε καλύτερα σαν ομάδα. Αρκεί να νιώθουμε προστατευμένοι!

Ομάδες που περιλαμβάνονται:
Υπάλληλοι / εργαζόμενοι εταιριών
Μέλη συλλόγων
Μέλη αθλητικών σωματίων, ακαδημιών και ερασιτεχνικών ομάδων
Μαθητές σχολείων
Παιδιά σε κατασκηνώσεις και σε ημερήσια απασχόληση (camp)

Επικοινωνήστε πατώντας εδώ για να δείτε ποιο πλάνο σας ταιριάζει.

Ασφάλεια Επαγγελματικου Ταξιδίου My Travel Business

Ξέρουμε ότι τα επαγγελματικά ταξίδια αποτελούν βασική παράμετρο της καθημερινότητάς σας. Θέλουμε όμως να σας απασχολεί, μόνο ό,τι έχει να κάνει με τους στόχους που έχετε θέσει και όχι το αν θα συμβεί κάτι απρόοπτο. Για εσάς λοιπόν που ταξιδεύετε συχνά για επαγγελματικό σκοπό, σχεδιάσαμε τα προγράμματα My Travel Business που σας προσφέρουν ολοκληρωμένη προστασία.

Υπάρχει τρόπος να κάνετε τα επαγγελματικά ταξίδια σας πιο ανέμελα!

Με τα προγράμματα My Travel Business απολαμβάνετε κάλυψη:
Ιατρικών & Νοσοκομειακών Δαπανών
Εξόδων επαναπατρισμού
Αστικής Ευθύνης και Προσωπικού Ατυχήματος

Επικοινωνήστε πατώντας εδώ για να δείτε ποιο πλάνο σας ταιριάζει.