Έχουμε όλες τις λύσεις για την καθημερινότητα σας

Έπιλέξτε από τα Συνταξιοδοτικά & Αποταμιευτικά Προγράμματα, τα Επενδυτικά Ασφαλιστικά Προγράμματα και τα Αμοιβαία Κεφάλαια.


Αποταμιευτικά & Επενδυτικά Προγράμματα

Ξεκινήστε να χτίζετε το δικό σας αύριο από σήμερα. Συμπληρώστε τη σύνταξη ή το εισόδημά σας με το δικό σας συνταξιοδοτικό ή αποταμιευτικό πρόγραμμα, που σας προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια για το μέλλον. Ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσετε. Χτίστε το μέλλον που ονειρεύεστε σήμερα!

Συνταξιοδοτικά & Αποταμιευτικά Προγράμματα

Οι δημογραφικές, κοινωνικές και οικονομικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει το τρέχον ασφαλιστικό σύστημα, καθιστούν επιτακτική την ανάγκη για σύγχρονες συνταξιοδοτικές και αποταμιευτικές λύσεις, που μπορούν να παρέχουν σιγουριά για το μέλλον. Η διασφάλιση του μελλοντικού βιοτικού σας επιπέδου, αλλά και η οικονομική ανεξαρτησία, σάς εξασφαλίζουν μια ζωή σύμφωνα με τους δικούς σας όρους. Γνωρίστε τα προγράμματά Σύνταξης και Αποταμίευσης που έχουμε σχεδιάσει.

Επικοινωνήστε πατώντας εδώ για να δείτε ποιο πλάνο σας ταιριάζει.

Επενδυτικά Ασφαλιστικά Προγράμματα

Η δυνατότητα κάλυψης των μελλοντικών οικονομικών αναγκών αποτελεί έναν από τους βασικούς καθημερινούς προβληματισμούς όλων μας. Για αυτόν τον λόγο, έχει καταστεί επιτακτική ανάγκη για σύγχρονα Προγράμματα Συσσώρευσης Κεφαλαίου, που επενδύουν στην παγκόσμια αγορά και παρέχουν σιγουριά για το μέλλον. Η Allianz, ως ο πλέον αξιόπιστος πάροχος αποταμιευτικών λύσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, καλύπτει τις ανάγκες σας για σύγχρονα και ευέλικτα προϊόντα, προσφέροντας την οικονομική ελευθερία που χρειάζεστε.

Επικοινωνήστε πατώντας εδώ για να δείτε ποιο πλάνο σας ταιριάζει.

Αμοιβαία Κεφάλαια

Τα Αμοιβαία Κεφάλαια αποτελούν ένα μέσο επένδυσης, το οποίο σας επιτρέπει να:
Επενδύσετε ευέλικτα και γρήγορα στην εγχώρια αλλά και τη διεθνή αγορά.
Εμπιστευτείτε τη διαχείριση της επένδυσής σας στους ειδικούς.
Παρακολουθείτε εύκολα και με διαφάνεια την πορεία της επένδυσης σας.

Επικοινωνήστε πατώντας εδώ για να δείτε ποιο πλάνο σας ταιριάζει.