Έχουμε όλες τις λύσεις για την καθημερινότητα σας

Έπιλέξτε από τα προγράμματα προστασίας ζωής Ασφάλεια Ζωής και Ασφάλεια Προσωπικού Ατυχήματος.


Προγράμματα Προστασίας Ζωής

Η ζωή μας είναι ένα περίτεχνο μωσαϊκό από στιγμές. Άλλοτε καλές, όπως η μέρα του γάμου σας και συγκινητικές, όπως η γέννηση του πρώτου σας παιδιού, άλλοτε συναρπαστικές, όπως ένα ταξίδι ή μοναδικές, όπως η ορκωμοσία σας. Κάποιες όμως στιγμές είναι απρόοπτες και ατυχείς, όπως μια ασθένεια ή ένα ατύχημα. Προστατευτείτε σε περίπτωση απώλειας ζωής ή ατυχήματος, διασφαλίζοντας σε εσάς και τους αγαπημένους σας το απαραίτητο κεφάλαιο που θα εξασφαλίσει ένα σίγουρο και σταθερό μέλλον. Δώστε διάρκεια στη ζωή που έχετε δημιουργήσει για εσάς και τους δικούς σας.

Ασφάλεια Ζωής

Κάθε σημαντική στιγμή της ζωής σας σημαίνει πολλά για εσάς. Από τη δημιουργία της δικής σας οικογένειας μέχρι την αγορά ενός σπιτιού ή αυτοκινήτου, κάθε απόφαση καθορίζει την καθημερινότητά σας και των αγαπημένων σας. Η ασφάλεια ζωής είναι μια πράξη ευθύνης και φροντίδας για το μέλλον τους. Με την απόκτηση ενός τέτοιου προγράμματος, μπορείτε να εξασφαλίσετε το αύριο της οικογένειάς σας, διατηρώντας το επίπεδο ζωής που έχετε δημιουργήσει γι' αυτούς αλώβητο.

Τα προγράμματα Ασφάλειας Ζωής Allianz και οι συμπληρωματικές καλύψεις τους για ασθένεια ή ατύχημα, σας βοηθούν να εξασφαλίσετε:
Ένα κεφάλαιο ή μηνιαίο εισόδημα στην οικογένειά σας.
Την αποπληρωμή του υπολοίπου κεφαλαίου του δανείου σας.
'Ενα εισόδημα για εσάς σε περίπτωση που δεν μπορείτε να εργαστείτε.
Επιδοματικές παροχές υγείας και πρωτοβάθμια περίθαλψη.

Επικοινωνήστε πατώντας εδώ για να δείτε ποιο πλάνο σας ταιριάζει.

Ασφάλεια Προσωπικού Ατυχήματος

Μην αφήσετε την τύχη να καθορίσει την ευημερία της οικογένειάς σας. Ένα ατύχημα μπορεί να επηρεάσει τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό και άρα το μέλλον της οικογένειάς σας.

Με τα προγράμματα Ασφάλειας Προσωπικού Ατυχήματος Allianz:
εξασφαλίζετε ένα κεφάλαιο στην οικογένειά σας σε περίπτωση απώλειας ζωής ή αναπηρίας από ατύχημα
επιλέγετε τις προαιρετικές καλύψεις που σας ταιριάζουν.
απολαμβάνετε προσιτά ασφάλιστρα.

Επικοινωνήστε πατώντας εδώ για να δείτε ποιο πλάνο σας ταιριάζει.