Έχουμε όλες τις λύσεις για εσάς!

Έπιλέξτε από τα προγράμματα τεχνικών ασφαλίσεων, ασφαλίσεων φωτοβολταϊκών συστημάτων και το ασφαλίσεων μεταφοράς εμπορευμάτων.


Ειδικές Ασφαλίσεις

H παγκόσμια εμβέλεια και η τεχνογνωσία μας, μάς επιτρέπουν να σχεδιάζουμε προγράμματα ασφάλισης που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου. Έτσι, μπορούμε να γίνουμε ο σύμβουλος που θα βρίσκεται στο πλευρό σας για να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τους κινδύνους του σήμερα αλλά και του αύριο.

Τεχνικές Ασφαλίσεις

Για εμάς το έργο σας είναι σημαντικό. Για αυτό και φροντίζουμε να το προστατεύουμε. Η Allianz διαθέτει την απαιτούμενη τεχνογνωσία έχοντας πολυετή πείρα στον κλάδο των τεχνικών ασφαλίσεων. Το χαρτοφυλάκιο της Εταιρίας μας περιλαμβάνει σημαντικά έργα υποδομής όπως το Μετρό, την Εγνατία Οδό, τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο, το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, τον Αγωγό Φυσικού Αερίου στη Μεγαλόπολη, τη Σιδηροδρομική Γραμμή Ροδοδάφνη - Ψαθόπυργος καθώς και άλλα κτιριακά, ενεργειακά και μηχανολογικά έργα.

Αναλαμβάνουμε:
Ασφάλιση Μηχανολογικού Εξοπλισμού.
Ασφάλιση Μηχανικών Βλαβών.
Ασφάλιση Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού.
Ασφάλιση Κατασκευής Έργου.

Επικοινωνήστε πατώντας εδώ για να δείτε ποιο πλάνο σας ταιριάζει.

Ασφάλεια Μεταφοράς Εμπορευμάτων

Προστατεύστε το πολυτιμότερο αγαθό της επιχείρησής σας!

Εξασφαλίστε τα διακινούμενα εμπορεύματά σας, με κάθε αναγνωρισμένο μεταφορικό μέσο, κατά οποιασδήποτε φυσικής ζημιάς ή απώλειας, διαλέγοντας κάποια από τις παρακάτω ρήτρες:
Institute Cargo Clause (Α)
Institute Cargo Clause (B)
Institute Cargo Clause (C)
Για ολοκληρωμένη προστασία, προσθέστε στο πρόγραμμά σας συμπληρωματικά Ρήτρες Πολέμου ή/και Στάσεων – Απεργιών.

Επικοινωνήστε πατώντας εδώ για να δείτε ποιο πλάνο σας ταιριάζει.

Ασφάλεια Φωτοβολταϊκών Συστημάτων

Η ανάπτυξη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας είναι πλέον μια αναγκαιότητα για τη χώρα μας. Τα τελευταία χρόνια, η επιχειρηματική κοινότητα επενδύει σημαντικά κεφάλαια για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων, στοχεύοντας σε σημαντικά οφέλη για το περιβάλλον, την κοινωνία, τον καταναλωτή, τις αγορές ενέργειας και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Μια εξελιγμένη μορφή ενέργειας απαιτεί και μια εξελιγμένη ασφάλεια!

Η Allianz έχει σχεδιάσει δύο προγράμματα ασφάλισης Φωτοβολταϊκών Συστημάτων:
Φωτοβολταϊκές Εγκαταστάσεις σε στέγες κατοικιών ή σε αγροτεμάχια και/ή οικόπεδα, με συνολικό Ασφαλιζόμενο Κεφάλαιο μέχρι €100.000
Φωτοβολταϊκές Εγκαταστάσεις σε αγροτεμάχια και/ή οικόπεδα, με συνολικό Ασφαλιζόμενο Κεφάλαιο από €100.001 μέχρι €1.000.000

Επικοινωνήστε πατώντας εδώ για να δείτε ποιο πλάνο σας ταιριάζει.